Autotarvikkeet

Useissa palvelupisteissämme on kattava ja edullinen valikoima erilaisia autoilijan tarvikkeita. Oston yhteydessä asennamme pyyhkijänsulat puolestasi sekä mittaamme ja lisäämme öljyn ja pesunesteen. Tervetuloa palveltavaksi!

Pyyhkijänsulkien ilmainen asennus 

Asennamme ilmaiseksi valikoimassamme olevat laadukkaat Boschin ja Tricon pyyhkijänsulat autoosi oston yhteydessä. Lisäämme myös ostamasi lasinpesunesteen säiliöön puolestasi. Tule palveltavaksi!

BG tuotteet

BG tuotteilla puhtaampi moottori! Tehokkampi auto on taloudellisempi ajaa. Nyt saatavana myös uudet BG ylläpitotuotteet.

Elektroninen parkkikiekko Park Lite

Park Lite muistaa puolestasi. Aina. Liikenne- ja Viestintäministeriön hyväksymä ja Euroopan eniten myyty elektroninen parkkikiekko. Testivoittaja, 2 vuoden takuulla.

Nyt öljyjä ALEssa JOPA -55%

Monissa palvelupisteissämme on laaja valikoima moottoriöljyjä, joista löytyy sopiva lähes jokaiseen ajoneuvoon. Mittaamme öljyn määrän ja lisäämme sen puolestasi.

Polttimot

Autotarvikkeita myyvien palvelupisteidemme valikoimiin kuuluvat myös polttimot autosi eri valoihin. Peruslamppujen lisäksi myynnissä on erikoispolttimoita, joissa on enemmän valotehoa ja pidempi valokeila.

Haluatko varata ajan?